Felhasználási feltételek

1. A jelen felhasználási feltételek (Szerződés) a GaNet Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság  (3181 Karancsalja, Rákóczi út 20., Cégjegyzékszám: 12 - 09 - 010720, Adószám: 13473688 - 2 - 12,  a továbbiakban: Tartalomszolgáltató) által üzemeltetett Mostanában.hu információs társadalommal összefüggő szolgáltatás igénybevételének feltételeit tartalmazza, és a GaNet Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság valamint a Mostanában.hu igénybe vevője (Felhasználó) között létrejövő szerződés. 
A szerződéskötés nyelve: Magyar.

2. A Tartalomszolgáltató a felhasználási feltételeket bármikor jogosult egyoldalúan módosítani azzal, hogy a módosításról rövid felhívás formájában jelen oldalon tájékoztatja a Felhasználókat. A felhasználási feltételek legfrissebb változata a nyitó oldalon elhelyezett Felhasználási Feltételek linkre kattintva érhető el. Amennyiben a Felhasználó a módosítást követően a Mostanában.hu bármely részét használni kezdi, az a módosítás elfogadásának minősül.

3. A Mostanában.hu keretében megosztott weboldalak használatához, megtekintéséhez a Tartalomszolgáltatónál teljesítendő regisztrációra nincsen szükség.

4. Mostanában.hu fenntartja a jogot, hogy a Mostanában.hu bármely tartalmi elemét bármikor előzetes figyelmeztetés nélkül módosítsa vagy megszüntesse, azok megjelenését, tartalmát, működését megváltoztassa, azon hirdetést, saját szolgáltatásait bemutató vagy egyéb tartalmat helyezzen el.

5. A Mostanában.hu célja, hogy a Tartalomszolgáltatást a lehető legmagasabb színvonalon nyújtsa, azonban a Tartalomszolgáltatás - ideértve a Tartalomszolgáltatás üzemeltetése során használt szoftvert is - pontosságáért, megbízhatóságáért, hibamentes működéséért, adott célra való alkalmasságáért és az ezek hiányából eredő közvetlen vagy közvetett károkért a Mostanában.hu semmilyen felelősséget nem vállal. 
A Mostanában.hu nem felel továbbá a rajta kívül álló okkal (például technikai meghibásodással vagy kimaradással, információ- és/vagy adatvesztéssel) összefüggésben keletkezett hibákért és ezek következményeiért.

6. A weboldal a Mostanában.hu weboldalán kívüli weboldalakra (Harmadik feles weboldalak) mutató hivatkozásokat tartalmaz. A Mostanában.hu-nak nincs ellenőrzése a Harmadik feles weboldalak felett, így nem vállal felelősséget azok tartalmáért (különös tekintettel azon tartalmak jogtisztaságára és törvényi megfelelőségére), pontosságáért és működéséért. 
A Mostanában.hu oldalon nem történik jegyértékesítés.
A Mostanában.hu-n megosztott eseményekkel kapcsolatos esetleges vásárlás a Harmadik feles weboldalakon keresztül történik, így az egy, a Felhasználó és a Harmadik feles weboldal között létrejött szerződés keretein belül valósulhat meg.
Arra bíztatjuk a Felhasználót, hogy ismerje meg és gondosan olvassa át a meglátogatott más weboldalakon elhelyezett jogi és adatvédelmi nyilatkozatokat, ÁSZF-eket és esetleges probléma vagy fennakadás esetén, vegye fel a kapcsolatot az adott weboldal üzemeltetőjével.