GYIK

Miért érdemes feliratkoznom a hírlevélre?

A hírlevélre történő feliratkozáskor lehetőség van akár több témakör kiválasztására is, így amennyiben az adott témában új esemény kerül feltöltésre oldalunkra, arról gyorsan és kényelmesen értesülhetsz.

 

Milyen adatokat kell megadnom a hírlevélre történő feliratkozáskor?

Csupán egy érvényes emailcím megadására van szükség illetve azon témakör vagy témakörök kiválasztására, amiről értesítést szeretnél kapni.

 

Honnan tudom, hogy sikeres volt a hírlevélre történő feliratkozásom?

Hírlevélre történő feliratkozáskor rögtön megjelenik a "Sikeres feliratkozás" felirat.

 

Feliratkozáskor kiválasztottam egy kategóriát, de szeretném ezt egy másikra módosítani / több kategóriában is szeretnék hírlevelet kapni. Hogyan tudom ezt beállítani?

Ugyanazokat a lépéseket kell megtenned, mint feliratkozáskor vagyis a kezdőlapon írd be emailcímedet a "Hírlevél" alatt található mezőbe, válassz egy kategóriát, majd kattints a Feliratkozás gombra. Egy szöveges üzenet fog megjelenni, mely emlékeztet, hogy már korábban feliratkoztál illetve egy "Kattintson ide profilja frissítéséhez" lehetőség. Erre rákattintva a mailchimp rendszere fog egy megerősítő üzenetet küldeni emailcímedre, ebben kérlek kattints a "Frissítse beállításait" opcióra és itt lesz lehetőséged megadni mely témában is szeretnél a jövőben hírlevelet kapni.

 

Hogyan tudok leiratkozni a hírlevélről?

Amennyiben a továbbiakban nem szeretnél hírlevelet kapni tőlünk, úgy leiratkozásra több módon is van lehetőséged:

  1. Ugyanazokat a lépéseket kell megtenned, mint feliratkozáskor vagyis a kezdőlapon írd be emailcímedet a "Hírlevél" alatt található mezőbe, válassz egy kategóriát, majd kattints a Feliratkozás gombra. Egy szöveges üzenet fog megjelenni, mely emlékeztet, hogy már korábban feliratkoztál illetve egy "Kattintson ide profilja frissítéséhez" lehetőség. Erre rákattintva a mailchimp rendszere fog egy megerősítő üzenetet küldeni emailcímedre, ebben kérlek kattints a "Frissítse beállításait" opcióra, majd a "Leiratkozás" gombra. 
  2. Kérlek írj nekünk egy üzenetet a "Kapcsolat" gombra kattintva és jelezd igényedet miszerint le szeretnél iratkozni a Hírlevélről. Kérlek minden esetben tüntesd fel, hogy mely emailcímmel történt a feliratkozás, hogy biztosan beazonosítsunk és tudjuk törölni feliratkozásodat.

 

Regisztráció nélkül is tudok online előadást nézni? 

Weboldalunkon csupán megosztjuk a különböző színházi előadások, koncertek vagy konferenciák online közvetítéseinek elérhetőségeit.

A plakátokra kattintva az oldal automatikusan átnavigál az eredeti oldalra, így az adott honlap szabályzatai érvényesek ebben az esetben. Javasoljuk az eredeti weboldalon történő tájékozódást, kapcsolatfelvételt.

 

Milyen gyakran frissül az oldal / kerülnek fel új események?

Oldalunkon mindig csak az aktuális és még elérhető előadások, események vannak fent. Igyekszünk napi szinten ellenőrizni ezek aktualitását és amennyiben új esemény érhető el, azt mielőbb megosztani oldalunkon.

 

Be tudok lépni Facebook és Google fiókkal is? 

Jelenleg erre oldalunkon még sajnos nincs lehetőség.