Mi is az a "Mostanában.hu"?

Kedves Látogató!

Ha ezt a bejegyzést olvasod, akkor 2 lehetséges szcenárió jut eszembe arról hogyan is keveredhettél ide:

1. Véletlenül kattintottál egyet, (fogalmad sincs hova és hogyan), de végül itt kötöttél ki.

2. Szeretnél rájönni mi is az a "Mostanában.hu", honnan jött az ötlet vagy egyáltalán: mit is akarunk mi ezzel?

Ha az egyes opció igaz Rád, akkor Isten hozott, nézelődj bátran, reméljük elnyeri tetszésedet az oldal és máskor is üdvözölhetünk köreinkben!

Ha viszont a második lehetőség igaz Rád (vagy ha már itt kötöttél ki, akkor úgy teszel mintha tudatosan tetted volna), akkor a válasz nagyon egyszerű: szerettünk volna egy oldalt létrehozni, ahol különböző kultúrális események online streamjei, előadásai mind egy helyen megtalálhatóak és elérhetővé tenni azokat a célközönség számára.

Habár nagy igazság, hogy "Google a barátod" és manapság már sokan vagyunk, akik addig keresgélnek, kattintgatnak, amíg csak megtalálják, amit keresték, de akadnak olyanok is, akik egy perc után megunják és "Hagyom a fenébe az egyészet!" felkiáltással lecsapják a notebook tetejét.

Nos, mi mindenkinek szerettük volna egyszerűbbé tenni az életét, hisz pontosan tudjuk, hogy manapság a türelem fogytán, mind fáradtabbak és hát igen, ingerlékenyebbek is vagyunk, lassan 1 éve nem tudtunk rendesen kikapcsolódni, se mozi, se koncertek, se színház.

Szerencsére egyre több színház és kutúrális központ, egyesület jön rá arra, hogy ha már a 21. században élünk és minden lehetőség adott, akkor miért ne mennének ők a közönséghez és vinnék otthonaikba az előadásokat, fellépéseket?

Ezt támogatva mi igyekszünk folyamatosan frissíteni repertoárunkat és minél több elérhetőséget összegyűjteni Nektek, hogy az otthon melegében, a kanapén kényelmesen hátradőlve is élvezhessétek ezeket. Reméljük minél többen megtaláljátok nálunk, amit kerestek és egy kis vidámságot, nyugalmat csempészhetünk ezáltal otthonaitokba. 

Jó nézelődést, a stream legyen Veletek! :)